Je bent welkom in de Huiskamer van City

Je bent welkom in de Huiskamer van City

Lange tijd hebben vele nieuwsgierige mensen door de ramen staan turen van het pand op Stadsplein 9. Mensen bespeurden enige reuring in het pand; er stonden opeens plantjes voor de ramen, lampen stonden aan maar de deur was dicht. De stadsroddels kwamen vol op gang! Komt hier weer een nieuw restaurant? Sommige mensen durfden binnen te komen en anderen dachten dat het de entree naar het Stadshuis was. Wat gebeurt er nu op deze plek?

Een bruisende plek
Op Stadsplein 9 zit tijdelijk de Huiskamer van City. Een plek waar iedereen elkaar kan ontmoeten en waar je ook de binnenstadsmanager kan ontmoeten. Een plek waar het bruist, met mensen die ideeën hebben om City prettiger en gezelliger te maken. Waar bewoners en geïnteresseerden die City een warm hart toedragen samen plannen maken voor de binnenstad.

Loop gerust eens binnen
Om de zichtbaarheid te verhogen heeft Suzanne van Studio Suz een mooi logo op de ramen geschilderd. Ook zie je de uitagenda met allerlei activiteiten uit de binnenstad. Loop gerust eens binnen en deel je ideeën! Je bent van harte welkom.

En wil je zelf ook leren handletteren? Suzanne zal binnenkort een cursus handletteren komen geven. Houd de Facebook pagina in de gaten.