City Nieuwsbrief Augustus

City Nieuwegein vernieuwen we samen. Heb jij ideeën over hoe City gezelliger, leuker en groener kan worden? Meld je dan nu aan als Vernieuwegeiner. Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen rond woningbouw in City? Zet dan 26 september alvast in je agenda. Dat en meer lees je in deze City nieuwsbrief.

Vernieuwegeiner Vanessa

Ben jij een Vernieuwegeiner?

Heb jij ideeën hoe City nog gezelliger, leuker en groener kan worden?

Lees meer
Sluit

Ben jij een Vernieuwegeiner?

Ken jij City en voel je je er prettig? Heb je ideeën over hoe het er nog gezelliger, leuker en groener kan? Dan ben jij een Vernieuwegeiner!

We vernieuwen de binnenstad en dat doen we graag met jouw kennis en ideeën.  Bekijk deze special voor meer informatie of ga naar de website en meld je direct aan als Vernieuwegeiner. Na je aanmelding leggen we regelmatig digitaal vragen aan je voor over onderwerpen die jij belangrijk vindt in City. Met jouw antwoorden en ideeën kunnen we van City een bruisende binnenstad maken, voorbereid op de toekomst. 

Vernieuwegeiner Adem

Tweede leven voor materialen Zadelstede

Het rode pand aan de Zadelstede wordt binnenkort gesloopt.

Lees meer
Sluit

Tweede leven voor materialen Zadelstede

Het rode pand aan de Zadelstede in City West wordt binnenkort gesloopt. Dit kantoorpand is van woningcorporatie Woonin (vroeger Mitros) en maakt plaats voor nieuwbouwappartementen.

Woonin laat het pand duurzaam slopen. Zoveel mogelijk materialen krijgen een tweede leven. Eerder dit jaar organiseerde Woonin circulaire safari’s onder het motto ‘Zonde om weg te gooien’. Aannemers en architecten maakten via een app foto’s van materialen en producten die zij graag wilden hebben. De sloper heeft de gekozen materialen netjes uit het gebouw gehaald. Komende week worden de overgebleven materialen opgehaald, zodat ze opnieuw gebruikt kunnen worden. Geheel in lijn met de ambitie van de ontwikkeling van City tot de meest duurzame binnenstad van Nederland.

De verwachting is dat de sloop in de week van 4 september kan starten.

City West

Save the date: 26 september online infoavond Zadelstede

Lees meer
Sluit

Save the date: 26 september online infoavond Zadelstede

Benieuwd naar de nieuwbouw op de plek van het rode pand aan de Zadelstede? Reserveer dan alvast dinsdagavond 26 september vanaf 19.30 uur in je agenda. Dan organiseren we een online bijeenkomst over deze plek. Je hoeft er de deur niet voor uit.

In een volgende nieuwsbrief volgt de uitnodiging met meer informatie over de bijeenkomst en over hoe je je aan kunt melden.

Op de hoogte blijven?

Volg ons op Facebook of Instagram of abonneer je op deze nieuwsbrief!