City Nieuwsbrief November

Veiligheid voorop bij de sloop van het rode gebouw aan de Zadelstede. Bouw CityPromenade gaat door op de zaterdagen en het hoogste punt van CityPromenade in zicht. Dat en meer lees je in deze City nieuwsbrief.

Zeecontainers op de A.C. Verhoefweg

Zeecontainers op de A.C. Verhoefweg

Op maandag 27 november zet aannemer Roseboom vanaf 21.00 uur zeecontainers op de A.C. Verhoefweg

Lees meer
Sluit

Zeecontainers op de A.C. Verhoefweg

Op maandag 27 november zet aannemer Roseboom vanaf 21.00 uur zeecontainers op de A.C. Verhoefweg. De containers worden naast het rode gebouw aan de Zadelstede op één rijstrook gezet. De A.C. Verhoefweg blijft bereikbaar. Het verkeer moet er tijdelijk langzamer rijden, omdat er minder rijstroken beschikbaar zijn. Dit zal ongeveer 8 weken duren. 

Omwonenden ontvangen een buurtbericht over de plaatsing van zeecontainers en wat zij hiervan kunnen merken. 

Waarom zeecontainers op de weg?

De muur van containers moet ervoor zorgen dat er geen puin van de sloop van het rode gebouw de weg op kan schieten. Ook is deze muur een goede scheiding tussen het werkterrein en de A.C. Verhoefweg. 

Van een binnenstad op de schop, naar een duurzame stad aan de top.

Zoals het doek dat nu nog op het rode gebouw hangt aangeeft, werken we in City ‘Van een binnenstad op de schop, naar een duurzame stad aan de top’.  De Pionier, zoals het rode gebouw heet, maakt plaats voor de nieuwbouw die ‘Common Ground’ gaat heten. Dit is onderdeel van de vernieuwing van City Nieuwegein. Waar we bouwen aan een duurzame, leefbare en bruisende binnenstad. 

CityPromenade in aanbouw

Werkzaamheden bij CityPromenade op zaterdag

Op de zaterdagen wordt bouwmateriaal aangevoerd

Lees meer
Sluit

Werkzaamheden bij CityPromenade op zaterdag

Aannemer Koopmans bouwt aan CityPromenade. Tot eind januari 2024 werkt Koopmans op zaterdag door. Op de zaterdagen wordt bouwmateriaal aangevoerd. De gebouwen worden steeds groter, waardoor het aanvoeren van materiaal lastiger wordt. Het materiaal moet met de kraan naar de juiste plek verplaatst worden. Voor de veiligheid gebeurt dit op dagen dat er minder ander werk op het bouwterrein wordt uitgevoerd.  

Op zaterdag mag er tussen 07.00 en 19.00 uur gewerkt worden. Meestal wordt het werk tussen 8.00 en 16.00 uur gedaan. 

Luchtfoto CityPromenade in aanbouw

Viering hoogste punt CityPromenade

Een mijlpaal voor de harde werkers van de bouw

Lees meer
Sluit

Viering hoogste punt CityPromenade

Het hoogste punt van CityPromenade is in zicht. Een mijlpaal in de vernieuwing van City. Maar zeker voor de harde werkers van de bouw en daarom een mooi moment om ze in het zonnetje te zetten. Dit hoogste punt wordt door de bouwers gevierd op 6 december.  

Aanleg daktuin POV begin volgend jaar

Start aanleg waarschijnlijk in februari 2024

Lees meer
Sluit

Aanleg daktuin POV begin volgend jaar

Bij de appartementen van Point of View staan nu nog hekken om de plek waar de openbare tuin gaat komen. Maar er is zicht op aanleg van de tuin. Waarschijnlijk start de aanleg in februari 2024. 

De tuin komt op de ondergrondse parkeergarage. Vorig jaar december werd de aanleg van de tuin uitgesteld door een lek in het garagedak. Het lek lijkt deze week opgelost te zijn. 

Tegen de tijd dat de aanleg start ontvangen bewoners van Point of View en omwonenden van de toekomstige tuin een nieuw buurtbericht. Hierin staat de planning voor de aanleg.  

Nog even geduld dus, met een prachtige tuin in het vooruitzicht. 

 

Filmpje ivy apartments

De campagne voor ivy Apartments is van start

Lees meer
Sluit

Filmpje ivy apartments

In het Stationsgebied van City ontwikkelt Bridges Real Estate de nieuwbouwappartementen ivy Apartments. De nieuwe website en de trailer van het project zijn nu te bewonderen. De campagne voor ivy Apartments is van start: 

𝗟𝗶𝗴𝗵𝘁𝘀, 𝗰𝗮𝗺𝗲𝗿𝗮, 𝗮𝗰𝘁𝗶𝗼𝗻! 🎥 
Na de grote filmposter op de bouwplaats van ivy Apartments in City Nieuwegein, is het hoog tijd voor bewegend beeld. Daarom presenteert Bridges Real Estate  de trailer van het project ivy Apartments! Neem plaats op de eerste rang en bekijk de video hier >>>

  
De trailer sluit perfect aan bij het concept van ivy Apartments: dé productie van het jaar, waar bewoners de hoofdrol spelen en leven hoe zij dat willen. Op de vernieuwde website lees je hier alles over: www.ivyapartments.nl 

Op de hoogte blijven?

Volg ons op Facebook of Instagram of abonneer je op deze nieuwsbrief!