City Nieuwsbrief September

Aan de Zadelstede komen nieuwbouwappartementen. Meld je nu aan voor de online infoavond en laat je bijpraten over de plannen. Wil je meedenken over hoe we City leuker, gezelliger en groener kunnen maken? Meld je dan gelijk aan als Vernieuwegeiner! Dat en meer lees je in deze City nieuwsbrief.

Uitnodiging: Online infoavond Zadelstede op 26 september

Lees meer
Sluit

Uitnodiging: Online infoavond Zadelstede op 26 september

Aan de Zadelstede komen ruim 200 nieuwbouwappartementen. Het rode gebouw dat hier nu nog staat wordt binnenkort gesloopt. Ben jij benieuwd naar de plannen voor deze locatie en hoe hier gebouwd gaat worden? Meld je dan nu aan voor de online infoavond op 26 september om 19.30 uur. Zoals jullie dat bij de ontwikkelingen in City gewend zijn, is de avond opgezet als in een talkshow. Gastheer Rob Koops gaat in gesprek met de ontwikkelaars en de bouwer over de plannen. Tijdens de bijeenkomst kun je vragen stellen via de chat. Een dag voor de infoavond ontvang je een link om online aan te kunnen sluiten.

Vernieuwegeiner Rose

Vernieuwegeiner zijn, doet ertoe! Meld je aan

Het verhaal van Rose

Lees meer
Sluit

Vernieuwegeiner zijn, doet ertoe! Meld je aan

In de vorige uitgave van deze nieuwsbrief vertelden we over onze zoektocht naar Vernieuwegeiners. Mensen die ideeën hebben over hoe City, de binnenstad van Nieuwegein, leuker, gezelliger en groener kan worden. Eén van de eerste Vernieuwegeiners is Rose van den Bosch. Zij is eigenaar van cafetaria Mac Roy langs de trambaan in City. Lees hier wat het haar heeft gebracht om Vernieuwegeiner te zijn. Hopelijk raak je geïnspireerd om je ook als Vernieuwegeiner aan te melden. Je krijgt dan af en toe vragen in je mailbox waarop je kunt reageren op het moment dat het jou uitkomt. Jouw antwoorden helpen om van City een bruisende binnenstad te maken.

Rose vertelt: “Ik ben al een Vernieuwegeiner! Door mee te denken over de vernieuwing van City is mijn cafetaria een stuk gezelliger geworden. Daar word ik nog elke dag blij van. Het tramperron was eerst een donkere, kille, ongezellige plek. Nu kan je lekker in het zonnetje, op het terras bij mijn cafetaria, genieten van ons lekkers. Met uitzicht op het groen van het nieuwe City Park. Mij heeft het veel goeds opgeleverd door Vernieuwegeiner te zijn. Dat kan voor jou ook gelden, als je Vernieuwegeiner wordt, net als ik.”

Meld je aan als Vernieuwegeiner via www.city-nieuwegein.nl/vernieuwegeiner en bekijk het filmpje van Rose.

Hoogste punt The New Citizen

The New Citizen heeft het hoogste punt bereikt

Met zijn 67,5 meter is het een van de hoogste woontorens in City.

Lees meer
Sluit

The New Citizen heeft het hoogste punt bereikt

Gefeliciteerd AKOR en Fresch Real Estate! Het hoogste punt van woontoren The New Citizen in het Stationsgebied is bereikt. Op het dak kun je de vlag zien wapperen.

Met zijn 67,5 meter is het een van de hoogste woontorens in City en in Nieuwegein. Bouwer AKOR startte met de bouw in januari 2023. In 2024 komen de nieuwe bewoners er wonen. The New Citizen geeft meteen een goed beeld van de twee andere woontorens van vergelijkbare hoogte die in City gaan verrijzen. In CityPromenade en Zadelstede. Deze drie woontorens staan op de plekken waar je City binnenkomt en waar de tram City binnen rijdt. Ze bepalen straks het beeld van de skyline van de stad.

Op de hoogte blijven?

Volg ons op Facebook of Instagram of abonneer je op deze nieuwsbrief!