Afgerond
Icoon Fase Afgerond

Point of View

Tussen de Herenstraat en de Noordstedeweg is appartementengebouw Point of View gebouwd. Hier zijn 48 hoogwaardige koopwoningen met een ondergrondse parkeergarage gerealiseerd. De openbare tuin wordt eind 2022 aangelegd.

Actueel

Op dit moment is aannemer Cordeel in opdracht van ontwikkelaar Blauwhoed bezig met de ruwbouw van de toren van het appartementencomplex. Om dit veilig te kunnen doen, is een deel van de Herenstraat afgezet om een veiligheidszone te creëren. Daarom is er ter hoogte van de bouwplaats van 29 maart 2021 tot en met 1 april 2022 tijdelijk éénrichtingsverkeer ingesteld op de Herenstraat. Ook is de doorgang tussen de Herenstraat en de Kruyderlaan afgesloten. 

Heb je een melding, tip of vraag over de bouw? Doe dan een melding via de meldknop hiernaast. In geval van calamiteiten, bel dan met Cordeel via telefoonnummer 06 1246 7970.

Wat is de stand van zaken?

Op 6 juli 2022 zijn de eerste appartementen in gebruik genomen. Binnenkort is het woongebouw volledig bewoond.

Meer zien van de bouw van dit appartementencomplex? Abonneer je op onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn voor regelmatige updates.

Iets melden?

Wij proberen je zo goed mogelijk te informeren, maar soms gaan dingen niet zoals gepland. Heb je een melding over een bouwproject, overlast of een positieve noot? Doe dan hier een melding.

Melden

City Nieuwegein

Op deze website informeert de gemeente Nieuwegein je graag over alle ontwikkelingen in het stadscentrum. Volg ons ook op Facebook, Instagram en LinkedIn voor nog meer City nieuws!

Infocentrum

Vragen over City? Loop binnen bij het Infocentrum. We helpen je graag! Bekijk hier alle contactmogelijkheden.

Privacybeleid | Alleen anonieme cookies